De ce alegi B-Line?

Nu putem să-ţi garantăm rezultatele tratamentului.

Dar iti garantăm calitatea serviciilor.

Dacă nu eşti mulţumit, îţi dăm banii înapoi!

1. Experienţă şi profesionalism

Cu o experientă de peste 14 ani în ortodonţie, practic am crescut împreună cu această specialitate în România. Ştim ce este cel mai eficient, suntem la curent cu toate noutăţile din domeniu, astfel încât putem să-ţi oferim cea mai bună soluţie.

2. Calitatea materialelor şi aparatelor folosite

Corpul tău nu este refolosibil sau înlocuibil, deci este importantă calitatea fiecărui tratament care i se aplică. Tocmai din acest motiv elementele componente ale aparatelor folosite la B-line sunt produse de firme lideri de piaţă din SUA, Japonia, Germania, Italia.

3. Condiţii de igienă şi sterilizare


Este capitolul la care nu acceptăm nici un compromis! Normele europene de igienă şi sterilizare sunt standardul respectat cu stricteţe la B-line .

4. Informare corectă şi completă.


La B-line primeşti un pachet informaţional care să te ghideze pas cu pas de la prima consultaţie până la terminarea tratamentului . Diagnosticul şi planul de tratament se discută într-o şedinţă separată în care dorim să-ţi explicăm toate aspectele tratamentului şi să te ajutăm să iei o decizie informată. Astfel ştii ce ţi se va întâmpla şi care este contribuţia ta la succesul tratamentului.

5. Preţuri şi modalităţi de plata.


Plăteşti cum preferi: cash sau cu card. Pentru sumele care depasesc echivalentul a 400 de euro, cabinetul B-line va ofera posibilitatea de plata in rate. Detaliile se discută înainte de demararea tratamentului. Orice modificare a planului terapeutic care afecteaza costurile tratamentului se discuta cu pacientul si se face cu acordul prealabil al acestuia.

6. Timpul tău este valoros şi pentru noi.

La B-Line ne străduim să respectăm programarea vizitelor.Uneori însă,se pot produce întârzieri din cauza unor complicaţii apărute în timpul tratamentului. În astfel de cazuri,dacă considerăm că timpul de aşteptare va depaşi 30 de minute, te vom anunţa telefonic pentru a fi reprogramat sau ,dacă ai programul flexibil, să poţi veni mai târziu. Evident trebuie să avem un număr de telefon valabil şi să fi accesibil în momentul în care te sunăm.

7. Dacă tu uiţi, noi nu uităm!


La B-Line primeşti un SMS în care îţi reamintim data şi ora la care eşti programat. Astfel tratamentul decurge fara întârzieri . Apreciem în mod deosebit gestul pacienţilor care ne anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte în cazul în care nu pot veni la programare şi doresc o reprogramare.

8. Modul în care eşti tratat.

La B-Line eşti tratat cu respect indiferent de naţionalitatea sau pătura socială căreia îi aparţii.

9. Accesibilitate

Cât de accesibil este cabinetul? Dacă vii cu maşina la B-Line, poţi parca gratuit în parcarea de la Sigma Center, la mai puţin de 100 m de cabinet. Dacă vii cu autobuzul, ai 30 m din staţia autobuzelor 35, 46, 46b, 43, 43b. Dacă preferi sa vii cu Taxi, staţia de taximetre este chiar în faţa cabinetului.

10. Ambianţa cabinetului

Atunci când am amenajat cabinetul, scopul nostru a fost să oferim pacienţilor o ambianţa relaxantă, comfortabilă şi elegantă. În sala de aşteptare televizorul, revistele, carţile, fac timpul să treacă mai repede. Fotoliile dentare sunt extrem de apreciate de pacienţii noştri care iubesc comfortul . Dotarea cabinetului este ultramodernă, la standarde internaţionale.