Despre cabinet

Cabinet Stomatologic Cluj B-Line

Localizarea Cabinetului B-Line

Cabinetul stomatologic este situat într-unul din cartierele dinamice ale Clujului, cartierul Zorilor, pe artera principală, strada Observatorului, vis-a-vis de căminele studenţeşti şi de centrul comercial Sigma Center, B-line este un cabinet stomatologic elegant, dotat ultramodern, cu o echipa de medici care şi-au propus să ofere servicii stomatologice şi de ortodonţie la standarde internaţionale. Şi pentru ca acest lucru să nu rămână doar la stadiul de intenţie, şi-au asumat un lucru unic în peisajul stomatologic. Nu vă pot garanta rezultatele tratamentului, dar vă garantează calitatea serviciilor oferite sau vă returnează banii.

Bunăstarea ta emoţională şi fizică este o prioritate pentru noi. Motiv pentru care ne străduim ca fiecare experienţă a ta la B-line să fie una lipsită de stres, într-un mediu relaxant, comfortabil şi sigur.

Prietenii noştri sunt pacienţii noştri – pacienţii noştri sunt prietenii noştri. De aceea, eşti tratat cu tot respectul şi tactul pe care îl meriţi, în speranţa că vei deveni un membru al familiei B-line.

Suntem mândri de tratamentele pe care le oferim, dar mai ales de modul în care le oferim. Suntem aici pentru ca să-ţi facilităm cea mai bună cale spre zâmbetul pe care-l meriţi! Educaţia şi informarea ta în domeniul sănătăţii orale şi a esteticii dentare este pentru noi o prioritate . Astfel te ajutăm să-ţi poţi evalua condiţia actuală şi să-ţi stabileşti “lista de dorinţe” pe baza căreia îţi oferim opţiunile de tratament descrise în detaliu . La final poţi lua o decizie informată în legătură cu tratamnetul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Suntem Medici Specialişti

Deşi noi cei de la B-line suntem “specialiştii”, atingerea scopului pe care ţi l-ai propus este rezultatul muncii în echipă, a colaborării dintre tine şi medic. Iar cheia succesului muncii în echipă este comunicarea eficientă şi respectul reciproc. Tocmai din acest motiv, la B-line considerăm informarea clară în ceea ce priveşte opţiunile de tratament, limitele tratamentului , responsabilitatea pacientului şi aspectele financiare, un pas obligatoriu înainte de demararea oricărui tratament.

Ştiinţa şi tehnologia medicală este în continua dezvoltare. Pentru a-ţi putea oferi excelenţa în serviciile stomatologice, echipa de la B-line este angajată într-un proces continuu de educare în specialităţile pe care le oferă. O atenţie deosebită este acordată calităţii materialelor cu care lucrăm, pentru ca tu întotdeauna să beneficiezi de tot ce este mai bun.

Am creat acest site nu doar cu scopul de a ne prezenta, ci şi cu scopul de a-ţi oferii informaţii utile, de a-ţi răspunde la întrebările şi nelămuririle pe care le ai . De aceea te invităm să parcurgi paginile site-ului, să te simţi liber să ne adresezi orice întrebare.

Şi desigur te invităm să vizitezi cabinetul B-line si să cunoşti echipa.