ORTODONȚIE  BIOFUNCȚIONALĂ

CA SPECIALIȘTI,  TRATAREA MULTIDISCIPLINARĂ A CAZURILOR, ESTE PRIORITATEA NOASTRĂ.

Pasul 1

CONSULTAȚIE CLINICĂ

Cu toții suntem unici. La B-Line oferim tratamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Pasul 2

Pasul 3

TRATAMENT HOLISTIC

Asigurăm succesul tratamentului ortodontic prin abordare multidisciplinară, tratând afecțiunile la nivelul dinților, articulației temporo-mandibulare și coloanei cervicale

Ortodonție Biofuncțională

Pasul 4

FOLLOW-UP

Pentru a fi siguri că tratamentul are efect stabil, ne revedem cu pacienții noștri anual după finalizarea tratamentului.

STUDIU DE CAZ

Îmbinăm experiența noastră de 20 de ani în ortodonție cu ultimele tehnologii de diagnostic pentru a creea cea mai bună strategie. 

 Un diagnostic realizat luând în calcul afecțiunile biologice, funcționale și estetice este un element central într-un tratament ortodontic eficient, deoarece coordonând aceste componente putem ajunge la planuri de tratament de mare acuratețe și stabilitate pe termen lung.

     La B-Line utilizăm imagistică 3D și soft-uri ortodontice de înaltă precizie, precum și experiența anterioară pentru a obține rezultatul favorabil pentru tine.

     Sub îndrumarea doamnei Dr. Rednik Beatrix, echipa B-line abordează terapia ortodontică dintr-o perspectivă integrantă în starea generală de sănătate. Pentru a obține cele mai bune rezultate, ținem pasul cu cele mai noi descoperiri din știința medicală și utilizăm aparate de calitate care favorizează dinamismul tratamentului, dar și confortul pacientului.

     Pentru succesul nostru colaborăm cu specialiști de cea mai înaltă competență în radiologie, tehnică dentară, fizioterapie, chirurgie maxilo-facială și estetică dentară. Lucrând astfel pe mai multe niveluri, ne asigurăm că aparatele ortodontice B-line readuc echilibrul atât interior cât și exterior.

Str. Observatorului Nr. 7, 

400500 Cluj-Napoca, Romania

Contact

0744 777 396

Orar:

Luni: 9-17

Marti: 9-17

Miecuri: 9-17

Joi: 12-20

Vineri: 9-17 

  • B-Line Ortodontie si Estetica Dentara
  • B-Line Ortodontie