Protocol COVID-19

În perioada epidemiei COVID-19 este extrem de importantă siguranța tratametelor medicale, de aceea B-line adoptă prevederile legale referitoare la protocolul desfășurării consultațiilor stomatologice. Pe această pagină vei găsi toate informațiile și documentele de care ai nevoie pentru a avea acces la tratamentul tău, precum și modul în care se va desfășura consultația ta la B-line.
Documente necesare pentru pacienții eligibili

Pentru accesul în cabinetul B-line și obținerea unui tratament, trebuie să iei la cunoștință următoarele informații despre definiția de caz COVID-19, riscurile efectuării consultațiilor stomatologice și regulamentul internal cabinetului B-line și de asemenea să completezi următoarele documente.

 

  • Mai întâi va trebui să completezi această declarație pentru a confirma că nu ai fost în contact cu persoane care manifestă simptomele virozei.

    • Apoi, te rugăm să parcurgi decizia Colegiului Medicilor Dentiști din România referitoare la consimțământul pacientului informat în cazul unei reforme sanitare și să completezi câmpurile referitoare la pacienți. Anexa și chestionar

Te rugăm să ne transmiți documentele în format electronic înainte de consultația programată la adresa de email office@b-line.ro sau să le prezinți la momentul sosirii în cabinet.

 

Regulament intern B-line

Următoarele sunt câteva măsuri pe care B-line le va lua pentru a proteja pacienții și personalul medical. Te rugăm să le citești înainte de a ne vizita.

  • Este interzis accesul oricăror persoane care prezintă simptome COVID-19 (febră,tuse etc.)

  • Este interzis accesul oricăror persoane care nu beneficiază de tratament ortodontic în cabinet, cu excepția unui reprezentant în cazul minorilor.

  • Nu este permis accesul persoanelor nepurtătoare de mască de protecție în cabinetul B-line.

  • La momentul intrării în cabinet, pacientului i se solicită încălțarea botoșeilor de unică folosință, prinderea părului(dacă este cazul) și dezinfectarea mâinilor cu soluții puse la dispoziție de personalul medical.

  • Nu este permisă utilizarea telefoanelor mobile și a altor obiecte personale în timpul desfășurării consultației.

IMPORTANT!

B-line nu își asumă responsabilitatea pentru recidive, stagnare sau deteriorare în cazul în care pacientul nu dorește să fie tratat o perioadă îndelungată de timp. Tratamentul ortodontic este un proces de durată care necesită monitorizare periodică.

 

Îți mulțumim pentru efortul depus!